Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor din Romania

Echipa de Management

  • Adelina Elena Dobre Presedinte - Director Executiv Adelina are peste 17 ani experienta profesionala si 8 ani in domeniul formarii profesionale. Detine o diploma de licenta in Ingineria Sistemelor de Productie si diploma de studii postuniversitare in Marketing si Investitii de Capital – din cadrul ASE-BUCURESTI. Este de asemenea certificata de Autoritatea Nationala pentru Calificari in: Auditor in domeniul calitatii, Managementul calitatii – noutati si modificari aduse de SR ISO 9001:2008, Managementul achizitiilor, Managementul marketingului, Manager proiect, Managementul deseurilor, Managementul sanatatii si securitatii in munca, Formator. De asemenea, detine diplome eliberate de prestigiosul grup german: TUV THURINGEN e.V. – Germania (Organism de certificare competente personal) in domeniul financiar – Expert tehnic - si in domeniul Managementului de Proiect, precum si cursuri de specializare Analiza Financiara si Riscul in Creditare.
  • Tutila Anca Vicepresedinte Cu o experienta de peste 17 ani in elaborarea si implementarea sistemelor de management, Anca a activat cu precadere in mediul privat, unde a participat la documentarea si implementarea sistemelor de management al calitatii, in conformitate cu cerintele ISO 9001, ISO 14001 si ISO 17025, ISO 22000. Anca este si Consultant pentru documentarea si implementarea (sau mentinerea sistemelor de management - calitate, calitate - mediu, calitate - siguranta alimentului) in peste 35 de firme cu diferite profiluri de activitate. Absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti- Facultatea Mecanica, Sectia Mecanica Fina Anca a urmat numeroase cursuri de specializare si perfectionare in domenii precum: Auditor de Mediu, Manager al Sistemelor de Management de Mediu, Manager al sistemelor de management al calitatii, Auditor in domeniul calitatii, Manager al sistemului de management al sigurantei alimentare, Evaluator
  • Dena Florin Secretar General Cu o experienta profesionala de peste 20 de ani, Florin are o vasta experienta ca Manager pentru numeroase proiecte software implementate pentru beneficiari atat din mediul privat cat si public. De asemenea a participat la dezvoltarea si implementarea de proiecte tehnice realizate in colaborare cu firme din Polonia, Franta, Ungaria, Germania, Austria. Florin este licentiat al Universitatii Politehnica Bucuresti - Facultatea de Electronica si Telecomunicatii si a urmat numeroase cursuri de specializare si perfectionare in urmatoarele domenii: IT&C, Administrator de retea de calculatoare, Audit, Managementul de proiect, Managementul Vanzarilor, etc. Este lector autorizat ANC pentru cursurile: Web Design, Proiectarea, realizarea si administrarea bazelor de date, Linux, Managementul Proiectelor cu aplicabilitate in IT&C, Aplicatii Open Source pentru grafica, Managementul securitatii informatice.
  • Daniela Valentina Nicolau Membru Titular - Coordonator Programe Daniela are o experiena profesionala generala de peste 10 ani, iar in domeniul formarii profesionala a adultilor activeaza de peste 6 ani. Licentiata a Scolii Nationale de Stiinte Politice si Administrative – Facultatea de Adminstratie publica, Daniela detine un Master in Consultanta in management si dezvoltarea afacerilor si un Master in Managementul afacerilor publice. A dezvoltat, organizat si evaluat proiecte de formare profesionala pentru beneficiari diversi (proveniti atat din sistemul privat cat si public) si a lucrat in implementarea proiectelor cu finantari nerambursabile, ajutand la coordonarea activitatilor de consultanta pentru sisteme de management si dezvoltare resurse umane, procedurarea activitatilor, asigurarea calitatii, implementarea si evaluarea gradului de conformitate cu standardele de calitate. Este lector autorizat ANC pentru cursurile de Manager de proiect, Formator, Leadership si managementul echipei de inalta performanta, Abilitati manageriale, Comunicare Manageriala.
  • Lucretia Raut Membru Titluar - Consultant Consultant in managementul riscurilor in domeniul protectiei mediului Cu o vasta experienta (peste 25 de ani) in domenii precum protectia mediului, cercetare - dezvoltare in industria mineralelor, productie industriala, industria prelucrarii metalelor si a aliajelor metalice, minereuri, Lucretia a ocupat functii de conducere atat in institutii publice cat si private in departamente precum: certificare Sisteme de Management, verificare rapoarte monitorizare EGES; managementul compartimentului Mediu; auditor intern pentru SIM certificat (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000). Absolventa a Institutului Politehnic Bucuresti, Facultatea de Chimie Industriala, Sectia ”Tehnologia Silicatilor si Compusilor Oxidici”, Lucretia a urmat numeroase cursuri in vederea imbunatatirii continue a propriilor competente si abilitati: MANAGER de MEDIU – specializarea “Schimbari climatice”, Auditor pentru SIM (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), AUDITOR de MEDIU - metode de control, tehnici de depoluare, legislatie, evaluare impact asupra factorilor de mediu, Specialist in proceduri si instrumente de securitate a sistemelor informatice. Actualmente lucretia profeseaza ca expert tehnic, auditor pentru sisteme de management, auditor specializat in protectia mediului.
  • 1

 

 

Avem 21 vizitatori și nici un membru online