@Copyright Ascoiatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor din Romania

CIF: 34000870, Nr.Reg.Com: Inreg. Reg. Spec. 06/ 20.01.2015, Adresa: Str. Dionisie Lupu Nr.49, Etaj 3, Ap. 7, Sector 1, Bucuresti

Cod Postal: 010455 | Tel: 0735 183 923 | Email: office@anpmr.ro

0735 183 923

Linkurile siteului 

Linkuri utile

Evenimente

Newsletter

 

Cristian Pantea

Cristian are o experienta profesionala de 10 ani atat ca practician cat si ca formator in managementul proiectelor si managementul riscurilor, colaborand cu diverse companii si institutii. A fost partener si colaborator in proiecte cu capital romanesc sau multinationale. Din anul 2018 se ocupa de programul de formare - Auditor intern, sustinand cursuri si audituri in sectorul privat.

Incepand cu anul 2017 este si membru in ANPMR (Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor) si a dezvoltat programe de training pentru domeniile: managementul riscurilor organizationale, managementul riscurilor insitutiilor publice si managementul riscurilor in sistemul de management al calitatii.

Din 2018 este certificat ca Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal si a pregatit programe de training pentru entitati private si publice: IT, transport, servicii, resurse umane, agentii publice, primarii etc.

In vederea dezvoltarii profesionale, s-a remarcat si ca desginer pagini web, colaborand cu persoane fizice autorizate si companii pentru elaborarea si dezoltarea paginilor web. Cristian Pantea este lector autorizat pentru programe de formare in domeniul managerial, de audit si securitatea informatiei.