@Copyright Ascoiatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor din Romania

CIF: 34000870, Nr.Reg.Com: Inreg. Reg. Spec. 06/ 20.01.2015, Adresa: Str. Dionisie Lupu Nr.49, Etaj 3, Ap. 7, Sector 1, Bucuresti

Cod Postal: 010455 | Tel: 0735 183 923 | Email: office@anpmr.ro

0735 183 923

Linkurile siteului 

Linkuri utile

Evenimente

Newsletter

 

Cursul KPI - Indicatori cheie de performanta se organizeaza periodic in sistem online. Pe langa recunoasterea competentelor profesionale de catre Asociatia Profesionistilor in Managementul Riscului, absolventii cursului au posibilitatea obtinerii certificarii profesionale din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC) pentru ocupatia Manager Imbunatatire Procese cod COR 241946.

In abordarea sistemica a procesului de management, performanta strategica si operationala, la nivel de echipa sau individ reprezinta un obiectiv major la nivelul oricarei organizatii, in conditiile in care aceasta trebuie sa se raporteze permanent la cererea de servicii si adecvarea ofertei de servicii la nevoile identificate.

Pentru a putea aprecia in ce masura obiectivele sunt atinse si strategiile sunt eficiente, trebuie definit un sistem integrat de indicatori de performanta, prin intermediul caruia organizatia sa-si autoevalueze continuu resursele de care dispune si sa actioneze in directia cresterii eficientei utilizarii acestora. Orice decizie manageriala trebuie sa se bazeze pe o foarte buna cunoastere a starii curente a organizatiei, ceea ce nu este posibil in absenta unui sistem de indicatori de performanta care sa informeze managementul despre rezultatele obtinute in toate activitatile si procesele-cheie ale institutiei.

 

Avand in vedere aceste aspecte, Asociatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor organizeaza cursul "Indicatori cheie de performanta - KPIs".

 

Cursul se adreseaza:

- managerilor de la toate nivelurile;

- membrilor Comisiei de monitorizare a SCIM din entitatile publice;

- persoanelor care sunt implicate in implementarea si functionarea sistemelor de management si control intern managerial;

- auditorilor interni si de terta parte;

- tuturor persoanelor interesate de implementarea, masurarea si monitorizarea performantei in organizatie.

 

Tematica pe scurt:

 

- Prezentarea legislatiei privind indicatorii cheie de performanta in entitatile publice;

- Standardul de management al performantei conform Ordinului SGG 600/201

- Obiective generale si specifice organizationale;

- Abordarea procesuala vs. abordarea compartimentala;

- Identificarea proceselor din organizatie si elaborarea hartii proceselor;

- Performanta organizationala si masurarea acesteia;

- Indicatori cheie de performanta;

- Modele si studii de caz.

 

Evaluare:

Pe parcurs: prin teste online alocate fiecarui capitol.

La sfarsitul cursului: testarea finala a abilitatilor teoretice si practice prin realizarea unei lucrari practice.

 

Structura cursului:

Cursurile se desfasoara pe platforma online pe parcursul a 8 ore/zi.

 

Puteti urma cursul KPI - Indicatori cheie de performanta in sistem online in una din urmatoarele sesiuni:

 

 

Pret: 400 LEI/persoana. Pentru membrii afiliati ANPMR se aplica o reducere de 20%.  

 

Participantii la curs care doresc obtinerea certificatului recunoscut de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC) pentru meseria Manager Imbunatatire Procese cod COR 241946, pot participa la examinarea organizata de partenerul nostru Top Quality Management, furnizor autorizat de programe de formare profesionala a adultilor.

 

Taxa de examinare pentru examinare si obtinerea certificatului de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale este de 100 LEI.

 

Inscrierea la cursurile de formare se face, in limita locurilor disponibile, prin transmiterea Formularului de inscriere (Click pe butonul Descarca) la adresa: office@anpmr.ro  In cel mai scurt timp de la primirea cererii de inscriere la curs, veti fi contactat de un reprezentant al ANPMR.

 

 

ANPMR isi rezerva dreptul de a modifica data de incepere a cursului.

KPI - Indicatori cheie de performanta