@Copyright Ascoiatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor din Romania

CIF: 34000870, Nr.Reg.Com: Inreg. Reg. Spec. 06/ 20.01.2015, Adresa: Str. Dionisie Lupu Nr.49, Etaj 3, Ap. 7, Sector 1, Bucuresti

Cod Postal: 010455 | Tel: 0735 183 923 | Email: office@anpmr.ro

0735 183 923

Linkurile siteului 

Linkuri utile

Evenimente

Newsletter

 

Cursuri Online de Formare Profesionala

Atat la nivel organizational cat si la nivel individual, sistemul de indicatori cheie de performanta reprezinta o unitate de masura ce reflecta cat de bine o organizatie isi atinge scopurile si obiectivele declarate. Cursul isi propune stabilirea indicatorilor cheie de performanta in stransa legatura cu scopul, obiectivele si rezultatele asteptate ale companiei. 

KPI - Indicatori cheie de performanta

Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal - DPO

Manager al sistemului de management al riscului

Cursul isi propune sa constituie un instrument de clarificare si interpretare a prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 si sa puna la dispozitia participantilor o serie de bune practici menite sa asigure aplicarea adecvata si unitara a cerintelor care guverneaza prelucrarea datelor cu caracter personal in activitatile organizatiei.

In dinamica si complexitatea lumii contemporane riscul este un element intalnit la tot pasul ceea ce impune managementului de la toate nivelurile organizatiei un comportament proactiv bazat pe analiza previzionara si identificare de raspunsuri corespunzatoare situatiilor incerte. Neexistand activitate sau domeniu in care riscul sa nu se manifeste, identificarea, evaluarea si administrarea riscului devine o necesitate pentru cunoasterea mediului in care organizatia isi desfasoara activitatea.

Modelul Capabilitatii - GRC (Guvernanta, Risc, Conformitate)

Climatul economic de astazi este mai complex si mai dificil decat oricand. Chiar si organizatiile mici, NGO si autoritatile guvernamentale se confrunta cu probleme care, istoric, au afectat numai mari organizatii internationale. Partile interesate interne si externe solicita nu numai performanta ridicata, dar si transparenta in operatiunile economice.

In acest sens, cursul se adreseaza conducatorilor de unitati economice, antreprenorilor si managerilor departamentali care vor intelege intr-un curs foarte intensiv, ce este guvernanta si ce implica acest lucru.