@Copyright Ascoiatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor din Romania

CIF: 34000870, Nr.Reg.Com: Inreg. Reg. Spec. 06/ 20.01.2015, Adresa: Str. Dionisie Lupu Nr.49, Etaj 3, Ap. 7, Sector 1, Bucuresti

Cod Postal: 010455 | Tel: 0735 183 923 | Email: office@anpmr.ro

0735 183 923

Linkurile siteului 

Linkuri utile

Evenimente

Newsletter

 

Cursuri Online de Formare Profesionala

Atat la nivel organizational cat si la nivel individual, sistemul de indicatori cheie de performanta reprezinta o unitate de masura ce reflecta cat de bine o organizatie isi atinge scopurile si obiectivele declarate. Cursul isi propune stabilirea indicatorilor cheie de performanta in stransa legatura cu scopul, obiectivele si rezultatele asteptate ale companiei. 

KPI - Indicatori cheie de performanta

ISO 38500 – Guvernanța IT a organizațiilor

Manager al sistemului de management al riscului

Obiectivul acestui standard internațional este de a furniza principii, definiții şi un model pentru organismele de guvernanță, care să fie utilizate la evaluarea, conducerea şi monitorizarea utilizării tehnologiei informației (IT) în organizațiile lor.

Standardul 38500 este un standard de nivel înalt, consultativ şi bazat pe principii. În plus faţă de furnizarea unei îndrumări generale asupra rolului organismului de guvernanță, el încurajează organizațiile să utilizeze standarde adecvate în susținerea propriei guvernanțe IT.

In dinamica si complexitatea lumii contemporane riscul este un element intalnit la tot pasul ceea ce impune managementului de la toate nivelurile organizatiei un comportament proactiv bazat pe analiza previzionara si identificare de raspunsuri corespunzatoare situatiilor incerte. Neexistand activitate sau domeniu in care riscul sa nu se manifeste, identificarea, evaluarea si administrarea riscului devine o necesitate pentru cunoasterea mediului in care organizatia isi desfasoara activitatea.

Modelul Capabilitatii - GRC (Guvernanta, Risc, Conformitate)

Climatul economic de astazi este mai complex si mai dificil decat oricand. Chiar si organizatiile mici, NGO si autoritatile guvernamentale se confrunta cu probleme care, istoric, au afectat numai mari organizatii internationale. Partile interesate interne si externe solicita nu numai performanta ridicata, dar si transparenta in operatiunile economice.

In acest sens, cursul se adreseaza conducatorilor de unitati economice, antreprenorilor si managerilor departamentali care vor intelege intr-un curs foarte intensiv, ce este guvernanta si ce implica acest lucru.