@Copyright Ascoiatia Nationala a Profesionistilor in Managementul Riscurilor din Romania

CIF: 34000870, Nr.Reg.Com: Inreg. Reg. Spec. 06/ 20.01.2015, Adresa: Str. Dionisie Lupu Nr.49, Etaj 3, Ap. 7, Sector 1, Bucuresti

Cod Postal: 010455 | Tel: 0735 183 923 | Email: office@anpmr.ro

0735 183 923

Linkurile siteului 

Linkuri utile

Evenimente

Newsletter

 

Adelina Elena Dobre

Cu peste 20 ani experienta profesionala si 10 ani in domeniul formarii profesionale.

Detine o diploma de licenta in Ingineria Sistemelor de Productie si diploma de studii postuniversitare in Marketing si Investitii de Capital – din cadrul ASE-BUCURESTI. A urmat numeroase cursuri formare profesionala, fiind certificata de Autoritatea Nationala pentru Calificari in: Managementul deseurilor, Managementul achizitiilor, Managementul marketingului, Managementul sanatatii si securitatii in munca, managementul calitatii – noutati si modificari aduse de sr iso 9001:2015, Manager proiect, Auditor in domeniul calitatii, Formator. De asemenea, detine diplome eliberate de prestigiosul grup german: TUV THURINGEN e.V. – Germania (Organism de certificare competente personal) in domeniul financiar – Expert tehnic - si in domeniul Managementului de Proiect, precum si cursuri de specializare Analiza Financiara si Riscul in Creditare.

Adelina Elena Dobre a lucrat atat in mediul privat cat si public, ocupand diferite functii (Manager de calitate, Director de dezvoltare, Consultant in management), iar in prezent este Director General in cadrul TOP QUALITY MANAGEMENT si lector autorizat ANC pentru urmatoarele cursuri: Auditor in domeniul calitatii, Implementarea Sistemelor de Management al Securitatii Informatiei - ISO 27001, Manager calitate, Responsabil cu Protectia Datelor (DPO) si Manager proiect.